Idioter

Igår kl 11 intogs vår gård av främmande makter.
 
Vi satt vid bordet under taket efter att vi vart och handlat lite. Då kom det fram en kvinna och sa hej och talade om att de skulle ha ett barnkalas där. En kvinna som inte ens bor på vår gård. Då kom en granne fram och frågade om hon fått tag i honom, kvinnan svarade ja och sa att hon erbjudit sig att betala för att ha kalaset på vår gård men han hade sagt nej.
Jag tänkte vem fasiken lånar ut våra bord och stolar+grill till en ickeboende för att ha kalas?????
Senare visade det sig att kvinnan fått nej från två i styrelsen och ljugit oss rakt upp i ansiktet.
Flera försökte avhysa sällskapet. Bankalas??? Nej en stor fest med olika familjer och en massa mat och skitmusik var vad det var,
 
Polisen kontaktades och de sa att de hade rätt att vara på vår gård men inte använda vår grill och våra bord. De kunde inte pririotera att åka ut till oss men vi fick hjälp via telefonen. Sällskapet vägrade avlägsna sig utan fortsatte festandet och hävdade att de hade lov. Barnen i sällskapet röjde runt på gården och plockade våra bär. Vid sextiden var de väck. Polisen ringde strax efter och frågade om de avlägsnat sig och sa att vi borde göra en anmälan så att det fanns dokumenterat om det händer fler gånger.
 
Nu ska skyltar upp för hade vi haft tydligt skyltad att det var privat grill och privata bord så hade de medvetet begått ett brott om de ignorerat det och polisen hade då kunnat åka ut fortare.
Marken är inte privat så den får de vistas på enligt polisen och de visste jag ju redan innan.
Men vilka jäklar idioter. Bommar vid ingångarna hade även hjälpt mer vid en polisavhysning fick vi veta.
 
Tänk att det finns så fräcka människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0