Orkeslös

Nu är helgen över, men som de flesta redan vet så är jag sjukskriven. Sitter här vid datorn sen klockan fem då jag egentligen skulle gått upp idag om jag skulle jobbat.
 
Vi håller på att storstäda här hemma, eller vi och vi. Mest Sture då jag sitter ned med en borste+sådan där tejprulle för kläder och rengör dockor. Sture har dammat allt så som hyllor, skåp etc+ alla prydnadsaker, diskat mängder, dammat alla böcker etc, etc.. Jag är ju allergisk och den är rätt dammigt här hemma. Båtrummet är helt klart, vardagsrummet likaså, filmrummet halvfärdigt, sen är det sovrum, hall och kök kvar, sist tar vi badrummet och toan. Nu skrev jag vi igen :)
 
Jag har varit rätt trött och låg och deppig. Är orkeslös. har itn epriovat sömntabletterna än då jag faktiskt somnar rätt tidigt men vaknar alltid mellan 5-6 och går då upp. Är ju ingen katastrof för jag har inte legat och grubblat på nätterna.
 
Men har mycket att tänka på. Vissa saker gör mig så otroligt ledsen och nere och sådant behöver man inte när man redan mår dåligt. Bägaren har ju runnit över då kan den väl sluta att rinna över. Det verkar som om det späs på mer och mer.
Tankarna snurrar i ilfart runt, runt, runt.
 
Oroas för framtiden om Sture ska få jobb, ekonomin som inte blir bättre av att jag är sjukskriven.
Men jag vann 729 kronor på dagens dubbel i lördags, satsade pengar en tjuga. Säljer en del saker på Tradera och nu ska vi ned i källaren....eller nu och nu, när jag orkar och rensa förråden och sälja saker som ändå bara ligger där nere och samlar damm.
Ska bla leta fram mitt gamla frimärksalbum, bokmärken etc. Nu har jag sålt smådockor bla lyckotroll, Hugo, DVD dubletter eller skit trista DVD filmer.
 
Dessa kommer jag dock inte sälja, gilalr mina Living dead dolls, har fler men dessa fotade jag igår.
 
 
 
 
 
Sista bokhyllan gjordes igår i båtrummet.
 
 
 
Clivian blommar.
 
 
 
Ursäkta att jag tar dessa bilder. Tagna av vänenr till familjen udner i lördags kväll under mellon. Hittade dem på facebook och den första bilden är väl härlig?
 
 
De andra två har jag beskurit.
 
Saknar denna lilla knallhatt otroligt mycket, även hans syster Nathalie saknar jag. Men det var ingen bild på lilltjejen.
 
Visst e han go?
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0