En stor kran!

Trist utsikt från köksfönstret. Inte vill jag se denna kran stående på Porthansvägen!!!
 
 
 
 
Nej de förstör Blackeberg mer och mer.
 
Sen är jag otroligt trött på detta dräneringsbygge. Fortfarande kommer vi inte ned i källaren där även allt stått still som max i sex veckor. Ingen har kommit in där sen 15 augusti. I veckan skulle vattnet vara avstängt till och från i tre dagar. man skulle även kolla om det fanns vatten i kranarna innan mn gick på toa eller duschade. Knäppgökar!!!!! Då kanske det finns men inte3 när man står mitt i en dusch. Hände grannen att vattnet försvann när sonen duschade. Sen blev det översvämning i källaren men dock inte i vår, det stank och korvarna flöt omkring.
Nu satt detta hotbrev uppe i torsdags. ja jag tycker det är ett hotbrev från Drenera:
 
 
 
 
Vid missbruk????? Vattnet rinner i kranen du går på toa och under tiden försvinner vattnet. Stänga av vattnet helt om man inte sköter sig är ett hot iallafall för mig.
 
Hoppas hyresgästföreningen hör av sig på måndag. Sture pratade med dem förra fredagen och en handläggare skulle höra av sig inom fem arbetsdagar. Så måndag borde det bli. Jag har bilder, jag har styrelsen elaka mail att vi inte är samarbetsvilliga, har mail även från Drenera. Allt är sparat och mycket är inskannat i datorn.

Kommentarer
Postat av: MrM

Fan va grinig du e!!!! Vad fan stör kranen dig?

Svar: Japp jag är grinig. Vad den stör mig. Det står klockrent i inlägget om du hade kunnat läsa hade du sett det!!!!
kerstin Persson

2014-11-02 @ 18:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0