Godmorgon

Vilken lång dag igår från 6.10-19.00. Jag öppnade ju och skulle ha slutat 15, men vi hade sommarfest igår. Alla föräldrar skulle ta något med sig mat eller bakning och allt skulle dukas upp till ett stort buffebord.
Vi var skeptiska mot just bakningen för många valde det, så tur att han i köket gjorde i ordning en gigantisk pastasallad för annars hade maten varit för minsta laget för att alla skulle få något. Vi pedagoger som givitvis skulle ta sist hann inte smaka på vissa saker bla pirogerna som jag velat smaka på var slut. Nästa år är det bra om det bara är mat och vi står för bakningen, så har vi haft förr för flera år sen då två småbarnsavdelnignar hade detta. Nu var vi sex avdelningar igår och då mer föräldrar. Men jag fick en del gott att smaka på och en massa goda efterrätter.
Festen vart lyckad och vi slapp regn och fick massor av beröm från föräldrarna. Först sjöng barnen, sen hade vi miniröris då även vissa föräldrar var med. Buffebordet vart jättelångt.
 
Idag börjar jag först klockan nio så jag kan ta det lugnt nu på morgonen. Har precis tagit en dusch och ska snart äta en stor god frukost.
 
Vill göra lite annat innan frukost så inlägget blir inte längre än så här idag.
 
Sex dagar kvar att jobba innan det är dags för att gå på semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0