Tillbaka en stund!

Jag har blogg torka just nu. Eller det kanske inte är riktigt sant. Men denna vecka är den sista innan jag går på fem veckors semester.
Känner en olust inom mig pga vissa privata saker jag inte kan eller vill skriva om här. En släkting till sture har rätt stora problem just nu och klart han ställer upp då. Denna släkting betyder mycket för Sture och även för mig. Det  tar en del på krafterna.
 
Sen piss vädret som varit har gjort en trött och deppig.
 
Sen är jag besviken över vissa saker som tär en del på mig inombords. Känner ibland som om jag inte är vatten värd. Att mig kan man behandla lite illa. Känner det som om jag kommer i andra hand.
 
Men som tur är har jag min älskling som är helt underbar mot mig. Om en vecka åker vi till tallin med våra grannar och det ska bli supertrevligt. Kommer hitta på något annat också, vad är inte riktigt bestämt än.
Bara semestern börjar och vi får vara tillsammans så kommer nog olusten försvinna inom mig.
Behöver verkligen vila upp mig.

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Själv skulle jag aldrig klara fem veckors semester... Jag har valt att ha två veckors semester, sen jobba en månad innan jag åter har två veckors semester.

Svar: nej jag kom ihåg att du skrev det någongång. Jag måste verkligen vara ledig för att ladda batterierna inför nästa termin. Mycket jobb och stort ansvar att jobba på förskola. Sen är det inte bara lek och små änglar man har att göra med. Mycket för och efterarbete med allt man gör med barnen som är efter våra åtaganden i läroplanen. Jag tycker det ska bli härligt att var ledig och göra mycket kul med gubben.
kerstin Persson

2014-07-03 @ 20:34:10
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0