Sparreholm

  
 
 
 
Jättebilligt. Rekommenderar er att åka hit. Både dam, herr och barnkläder till ett bra pris. Vi handlade för 1000 kronor och då köpte vi var sin jacka och underkläder, strumpor till oss och en väska till mig, sen en massa barnkläder, t-shirt för enbart 29-39 kronor, shorts för 29 mm.mm. mm. Ja listan kan göras lång. har ni barn så är en resa hit ett måste. Åk mot södertälje, sväng av i Järna mot Katrineholm, Flen väg 57 och kör bara på drygt 5 mil så är det sen skyltat fabriken. Tryck på bilden över så kommer ni till hemsidan där även vägbeskrivning och karta finns.
 
Lite bilder från igår, vi åkte även in till Katrineholm och då käkade vi på vägen dit.
Åkte klockan 7.30 och var hemma strax över 14. Tog 1 1/2 timme att åka dit. Hem körde vi ju lite omvägar så den tiden går inte att räkna.
 
    
 
 
 
 
Sjön Båven i Sparreholm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi skulle käka så kom det fram två tjejer från någon tidning och ville ställa några frågor, de tog även en bild på Sture bakifrån när han åt. Vi frågade inte vilken tidning, men antar att det är Katrineholmsbladet. Så man får hålla ögonen öppna. Hm hittar inget i katrineholmsbladet för idag. kanske är en annan tidning då. Läsare ber er om hjälp att hitta artikeln.
 
Vill ni se väskan, lite barnslig kanske men söt.
 
 
jackan
 
 
 
Strumpor.
 
  
 
Säl 9 spänn.
 
 
 
Williams hög
 
 
Känner mig lite piggare idag. När vi kom hem igår kväll så tittade vi på två avsnitt av Skärgårdsdoktorn. Ska försöka fokusera på det positiva just nu, jag behöver verkligen det. Har även mått illa ett par dagar och ätit uruselt då inget smakat. hamburgetallriken över fick jag inte ens i mig hela av.
 
Vad händer idag då? Inget särskilt faktiskt. Sture ska växla pengar, beställa hembakat, åka till soc och lämna in fullmakten. Sen ska vi nog grilla ikväll om vi nu kommer på vad vi ska grilla. Kom in med tips, grannarna ska grilla hamburgare men det gjorde vi nyss och jag åt ju även detta igår.
Snabba tips tack!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Tack för tipset. .. Dit skall jag absolut försöka ta mig...

Svar: Det är värt ett besök och som sagt särskilt om man har barn.
kerstin Persson

2014-07-17 @ 00:44:59
URL: http://aspieblogg.se
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Svar: Ja det har jag ju tre stycken. =)

2014-07-20 @ 01:33:09
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0