Manliga hantverkare!

Hantverkare är en sorts eget folk. Först en lapp i lådan att de kommer på måndag mellan 7.30-16 för att spola och fota alla avloppsstammar. Bra framförhållning då lappen kom på tisdagen där tummen upp. varje lägenhet tar 20 minuter och de har tre portar kvar, vår nr 21 sen nummer 23 och 25. Men varför inte skriva för eller eftermiddag de måste ju kunna beräkna lite tidsmässigt.
 
Jag var snabb i huvudet och räknade 20 minuter på varje lägenhet i vår port+att de börjar nedifrån. 20x4 eller 20x5 beror på om de tar vår eller den mitt i mot först. Då kollar vi tiden då 20x4 blir 80 alltså 1 timme och 20 minuter 20x5 blir 100 alltså 1 timme och 40 minuter. Hos oss alltså mellan tio i nio- tio över nio. Cirkus sådär va?
 
Men vad gör de????? Börjar i 23.an, nu har man ingen koll alls, tänk om de tar nr 25 innan oss...då hade vi fasiken kunnat handla nu på förmiddagen. Nej förmiddag eller eftermiddag ska de kunna skriva med all säkerhet. Jag vill vara hemma, jag vill inte ge ut någon nyckel.
 
Tar de port 25 efter 23 så går vi dit och säger att vi sticker och handlar för det hinner vi gott och väl för de ska väl ha lunch och fikaraster.
 
Kanske de får skicka ut att de kommer mellan 7.30-16 bara för att de är män eller (nu har jag sett att det är män hade det varit kvinnor hade det säkert stått för eller eftermiddag)? Tror de inte man har annat för sig än att boka upp en hel dag hemma? Eller så är de för slöa för att räkna ut tiderna bättre, Män kan ju var lite så. :)
 
Nåväll vi satte igång med att damma, dammsuga och skura lägenheten. Naturligtvis inte hall, badrum, toa och kök då de kommer dra slangar att spola med över dessa golv. Jag har dock dammat hallen och köket. Så när vi är klara med detta så hoppas jag de står i dörren med sin slang.
 
Har även hunnit med en dusch, för jag som kvinna räknade ut att jag hann det tidsmässigt :).

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

När kom de då?

Svar: Först vill jag bara säga att jag får mellan 3-7 inlägg av samma när du kommenterar hos mig, har varit så i drygt en vecka nu. de senaste kommentarerna från dig har varit flera. hantverkarna kom 10.55 så inte hade vi behövt gå upp sju inte.
kerstin Persson

2014-07-22 @ 23:53:42
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0