SKIT!!!!

Ring ring bara du slog en signal. Kanske man ska ändra den till Ring ring bara du svarade på min signal.
Grrrrr!!!!!
 
Jag vet har varit usel på att skriva här inne. Men det jag har i huvudet villl jag inte printa in här. Jag känner mig otroligt olustig till allt just nu. Verkar som om alla olyckor kommer på en och samma gång...suck!
Skitbilen, skitjobbet, skitungar, skitekonomi, skitstyrelse, skit allt just nu.
Vill bara packa väskan och dra ditt pepparn växer. Lite svårt att packa någon väska......Vill ni se två bilder från källaren. Styrelsen kommer fasiken få pynta nya väskor till oss bla.
 
 
Så här ser vår fina svarta väska ut just nu. De skitarna svarar inte ens på mail från oss. Hyresgästföreningen vill ha alla bilder från oss, ska skicka dem i helgen. sen bara vänta på att jobbet i källaren ska vara klart och sen maila in tider för då jobbet stått stilla.
 
De började i augisti, jobbet stod helt stilla från mitten av september tom början av november. En dag i oktober  (någon av dessa 1-3) så sög de upp all sten från källaren men sen lyste de med sin frånvaro.
 
Jag ska lämna numret till företaget Drenera till hyresgästföreningen så får de den sanna sagan om varför de stått still. Tror inte ett dugg på styrelsens förklaringar i sitt senaste utsckick. Alla komplikationer som blev och tog tid att lösas på bästa sätt, bla, bla, bla. Förrådet ingår i hyran och har jag inte haft tillgång till det i över fyra månader ska jag ha en rejäl hyressänkning. Inget sedvanligt udnerhåll detta inte och även med tidspillan.
 
 
Damm, damm, damm!!!!! Vi hade ingen chans att täcka över något eftersom de spärrade av källaren utan förvarning. Sen har de klantarna tagit upp ett hål rakt in i förrådet där av allt damm.
 
Så Teddy lugn vi ska snart ned när det är sanerat och försöka få upp fler av dina saker om det finns några. Blir så förbannad att vi och andra ska drabbas när man itne kommer åt sina saker.
 
Appropå bilen så återkommer jag om den när jag orkar eller om jag orkar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0