Dagen före Nyårsafton!

Två kvällar i rad har Sture och jag gäspat ikapp och gått och lagt oss kvart över nio. Trots att vi båda sovit på eftermiddagen. Men som ni vet har vi båda vart sjuka och det har väl inte släppt helt än. Sen fick ju Sture en allergi chock igår, tack vare idiot tanten på systemet. jag har då fått min veka riktigt ordentligt, så kanske därför man är trött.


 
 
 
Allergi chocken:
 
Allergi chock på systemet. Värre för Sture som fick en enorm huvudvärk. ursäkta uttrycket men...En kärring hade formligen dränkt in sig själv i sådan där puderdoft parfym som stank över halva bolaget. Fler än vi som reagerade. När jag passerade henne väste jag ilskt. Man behöver inte ta hela flaskan parfym på sig. Hon blängde till ilskt på mig och jag sa. Ja vissa är allergiska mot det och jag och min man är det sen gick jag.
 
Varför tänker inte folk? Ingen tänder väl en cigarrett inne i affärerna? ingen släpar in djur där man inte får. Kanske dålig jämförelse men ni förstår hur jag tänker?. man tar väl hänsyn och tar inte in djur i vagnar där man inte får eller sätter djuren på sätet, står inte nära folk och röker när man väntar på bussen utan går självklart åt sidan, Men parfym går det bra att dränka in sig i.
 
Värst är karlar med sitt stinkande rakvatten.varför tar ni så mycket? Jag skulle vilja få svar på det. Ingen mer än ni själva tycker ni luktar gott. ta hänsyn till era medmänniskor. sen gnäll inte bara på rökare, många kan få ett astma anfall av era stinkande parfymer. Använd lagom, dränk er inte i dofter. Det är ett rent helvete för oss doft allergiker.


Känner för att göra något, tycker man bara går hemma och slöar, nja pular lite med lite plockstädning, diskar, bakar, handlar. Men vill göra något. Men denna månad har vi rätt risigt med pengar, så att åka någonstans är inte alls på tapeten. bensin kostar, småhandla i någon rolig butik kostar pengar. Just nu känns det som om bara dagarna rulalr förbi en och inget vettigt elelr kul har man gjort. Sitter vid datorn, ser på tv, scrapar lite. Kallt är det också annars kunde man ju ta en promenad och fota lite fina vinterbilder.
Nej det här blev ett deprimerande inlägg så jag lägger ned skrivandet för tillfället.

Kommentarer
Postat av: Katrin

Gott nytt år! Önskar siverotarna ifrån kläppen

2014-12-31 @ 20:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0