Kristihimmelsfärdsdag!

Ledig idag och vaknade så sent som 8.10. Brukar aldrig sova så länge. Nu sitter jag och spelar på Facebook totalt meninglösa spel istället för att göra något vettigt som att diska, vika tvätt, plocka undan, ta en dusch. Tiden bara rinner på och inget händer.
 
Är inte på humör för mycket just nu.
Kollegan har de försökt väcka och tagit bort respiratorn, men hon vaknar inte och läkaren har sagt att de ska förbereda sig på att hon kanske inte vaknar mer. Men vad är detta? Nyss var hon på jobbet och skrattade och pratade som vanligt. Nu så kanske man inte får se det något mer. Detta är verkligen urjobbigt. varför ska människor som är underbara och omtänksamma drabbas så illa? När andra skitar slipper allt?
 
Jag är ledsen att behöva skriva detta: Om det funnits en Gud så hade inte ondska funnits och ni som tror på gud och nu säger: Han vill pröva människorna bla bla bla. vad då pröva? Utsätta fina människor och deras nära och kära för rena tortyren. Nej om Gud fanns så skulle han vara god inte ond.
Så känner jag och det står jag för.
Kanske int eär bästa dagen att skriva detta på enligt många, men nu bryr jag mig inte om det. Jag har en kollega som inte vaknar och det är jobbigt nog.
 
Nej nu ska jag faktiskt göra lit nytta. Men först lite bilder på mina blommande S:T Paulor:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0