Bläääää!!!!!

Usch idag finns ingen jobblust alls hos mig. Kollegan är inte bättre utan ligger sen en vecka nedsövd i respirator och har nu fått lunginflammation. Värdena var visst bättre men vet inte riktigt vilka värden de menar. Jag känner att man går på knäna och allt känns jobbigt. Men barnen väger upp arbetet rätt mycket, små glada individer fulla med energi och skratt.
Sen har värmen kommit och det var en underbar dag igår med sol och 19+.
 
Idag stänger jag och motivationen för det är noll. Känner mig trött, hängig och grinig. Inte sjuk men ändå mår jag inte alls bra. Vill bara lägga mig i sängen och somna om.
Sen är jag urless på att jag fått mer läsare men inga kommentarer på flera dagar.
Har lagt ut mängder med bilder bla på mitt barnbarn, men inte en enda kommentar har jag fått.
Sen badar andra i kommentarer utan att inlägget innehåller ett ända skit.
Nog!!!!!
 
Borde gå ut och äta frukost och sen åka iväg men inte ens det känner jag för. Finns inget gott pålägg, inget gott bröd, ingen god dricka. Nej finns inget som piggar upp deppiga mig idag. Om 40 minuter ska jag lämna hemmet och då ska jag ha ätit frukost, klätt mig, tagit mediciner, kladdat lite puder och rouge i ansiktet och borstat tänderna. Men ändå så sitter jag här och skriver en massa strunt som ingen ändå kommer att kommentera. Ja ni kanske inte ens läser inlägget utan bara trycker upp sidan och sen går vidare?!
 
Ha ha ni fick bara läsa trist, tråkigt, strunt idag. Men det kan ni gärna ha!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0