Vilken dag igår.

Usch vaknade med migrän en timme innan klockan ringde. Tagit tabletter och legat en stund med kall trasa på huvudet, börjar att släppa nu.
 
Igår var en jobbig dag. Först så vaknade jag kl 3.15 en timme innan klockan. Öppnade på jobbet och sen iväg till tandis direkt när man slutade. Med tuben då Sture ringde och sa att han inte hann till strax innan tre. När jag kom till perrongen så kom tåget direkt och då ringer Sture igen och säger att han är i Alvik, hoppar av vid Abrahamsberg och vi landar vid Fridhemsplan 15.15.
Sture väntade medans jag var hos tandis och vi lämnade Fridhemsplan strax efter kl 16.
Tillbaka till jobbet och avdelningsmöte fram tills kl 18.30. Helt slut men somnade redan innan 21.30 och vaknade då med huvudvärk kl 5.30 så sovit bra ändå. Idag stänger man, usch blir så långa dagar då.
 
Farmors lilla prins
 
 
Inte en enda kommentar på bilderna på mitt barnbarn som togs i Lördags hos min son har jag fått i bloggen. Ta inte åt er ni som kommenterat de på Facebook redan eller kommenterat tidigare bilder. Men lite besviken att inte få en enda kommentar är man ju. Han är ju en så ljuvlig liten prins William.
 
Ni får ha en bra dag för nu ska jag käka frukost och sen åka till jobbet.


Kommentarer
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Kommenterade men datorn hängde och jag glömde... Såg ett foto på honom där man såg hans ögon, de ftot gillade jag verkligen. Hur känns det att ha blivit farmor? Första barnbarnet?

Har du och Sture nå¨gra gemensamma barn?

Svar: Det är första barnbarnet. Jag har tre barn sen tidigare 23, 25 och 27 år gamla. Sture har inga barn och vi har inga gemensamma. Vi har vart tillsammans i tio år och på dessa år har jag inte fött några barn :-). Det känns underbart att ha blivit farmor, synd att de bor så långt bort.
kerstin Persson

2013-01-22 @ 23:56:05
URL: http://aspieblogg.se
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Hur långt bort br de?

Svar: De bor mitt i mellan Enköping och Sala ca en mil under sala 11 mil bort. Det blir 22 mil fram och tillbaka dyra bensinpengar. Förut bodde de på Södermalm 30 minuter med tuben. Det tar en timme och 20 minuter att åka hem till dem.
kerstin Persson

2013-01-23 @ 08:07:48
URL: http://aspieblogg.se
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Mmm... Jag har haft de avståndet till min mor under många år. Det är nu först sista året som hon bott närmare. Innan hade jag först 45 mil enkel resa till henne, sen flyttade jag närmare och hade bara 37 mil enkel resa.

Svar: Mina föräldrar har alltid bott nära och sen vi flyttade till blackeberg 1990 så är det bara fem minuters gångväg. Så de har alltid haft nära och ofta kontakt med sina barnbarn. För mig blir det lite svårare när det är en sådan bit att åka.
kerstin Persson

2013-01-23 @ 18:22:41
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0