Torsdag morgon.

Så var det då Torsdag morgon och snart är det helg. Hoppas verkligen att jag får åka och se den lille i helgen. Men när sonen ringde igår så sa han att han antagligen måste jobba i helgen, klart att de tär en del att ta igen när man har egen firma och varit i flera dagar på BB.
Jag hörde den lille igår i bakgrunden och det värmde verkligen i hjärtat. Synd att de bor så långt bort, men en timme med bil är ju kanske inte så farligt, men sitt barnbarn vill man ju inte enbart träffa en gång i månaden eller ännu mera sällan. Man vill ju att den lille ska veta vem man är när den blir mer medveten om omvärlden och inte gallskrika när man lyfter upp den honom.
Är iallafall otroligt stolt och glad över att ha blivit farmor och att allt gick bra.
 
Igår jobbade Sture eftermiddag och kväll och kom hem först 20.40 och gick och la sig en halv timme senare. Var inte mycket vi såg av varandra igår inte. Men jag hade ju en del samtal att ringa så jag hade att göra iallafall.
För telefonen måste man ju använda när man blivit farmor.
 
Är ganska trött idag men tycker att jag sovit bra. Men det har ju varit mycket först helgen och starten på veckan att sova uruselt, sen första veckan efter en lång ledighet, sen det största att bli farmor.
Så man får vila upp sig i helgen...not...alla julsaker ska bort och det är storstädning på gång. Men vi är två stycken så det går fort när man hjälps åt.
Att kanske få träffas sitt barnbarn är man inte för trött för inte ens om man inte sovit i en vecka.
Bild på den lille finns i förra blogg inlägget.
Nu ska jag äta och sen åka iväg till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0