Suckar!

Igår kunde jag äntligen hämta ut sista Tintin bilen från Atlas. Kom ju för tre månader sen sönder i trasig kartong + att infon om bilen och äkthetsintyget saknades . Ja det är sant det tog tre månader att få hem en ny och sex mailingar. Under tiden har de kommit en påminnelse för dryg en vecka sen om betalning på den trasiga bilen. Gick i taket och skällde ut dem efter noter. Fick en ursäkt och de skrev att jag givetvis skulle betala först då jag fått bilen
Nu kom bilen åter igen i trasig kartong, kartongen är större än bilen så den far ju runt där i helt oskyddat bara att peta på den tunna kartongen så buktar den in sig och ett litet tryck så spricker den. Bilen var dock hel med infon om bilen och äkthetsintyget var borta denna gång med, har väl åter igen ramlat ur den trasig kartongen. Atlas packar alldeles för dåligt skulle stå aktas på denna kartong är ju som att skicka glas i en plastpåse.
 
 
 
Denna lapp sitter på flera ställen på paketet.
 
 
Sture skulle väl vägrat att ta mot paketet men han kikade först i och såg att bilen var hel och intyget ligger ibland i själva bilens tunna kartong. Som är öppen fram till. Men dock inte denna gång då de måste legat löst utanför.
 
Första bilen som kom där Tintin lossnat från flaket:
 
 
Den som hämtades igår.
 
 
Nu har jag åter igen mailat dem och nu är jag riktigt arg för hur de packar sina varor.
 
Nu till annat. Sture gjorde en stek på fläskkarré igår med skivad stekt potatis och en underbar sås som han hade kokat ihop med skyn från steken, mjölk, vitvin ,kryddor, rödlök i 30 minuter. Säkert glömt någon ingrediens. Den var gräddig och smakade ljuvligt. Där ser ni man behöver inte fet grädde i såsen som vissa påstår. De tror att man behöver mängder med fett i maten för att den ska smaka bra, Men det behöver man inte alls det.
Potatisen är stekt i olivolja som är nyttigt fett och den får så god smak då. Hade en klick rödvinbärs gele till.
 
 
Drack Per Morbergs röda till. Supergott rödvin det rekommenderar jag.
 
 
Nu ska jag faktiskt göra lite annat på nätet sen ska jag äta frukost. Rostat bröd med paprika ost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0