Lördag morgon!

Totalt tomt i skallen. Total blogg torka! Det är Lördag idag och vi åker till Teddy och Marie i Löt en dryg mil från Sala. Vill ni läsa om det? Eller vad vill ni läsa om? Ni som är stammisar. Ska jag bara låta fingrarna glida över tangenterna eller ska ni få välja och jag försöker skriva om det? Vad säger ni, vad blir bäst?
 
Ni andra fegisar som smygläser och inte vill ge er till känna ni kan också lämna era åsikter.
Även Ann-Marie och Börje om ni deppiga, nedstämda människor med ert tråkiga liv som barra är ute för att göra livet surt för andra om ni fortfarande finns kvar så välkomna med era åsikter.
Människor som beter sig som er har inget eget liv att ta hand om eller inget eget bra liv. Ni letar fel och brister hos andra som ni kan klanka ned på för att slippa se er egen skit. När ni ser att någon skriver just så så går ni in i en försvars ställning och kastar snabbt in kommentarer om att ni visst har ett eget liv, ett mycket bra liv och jag ska inte tro att allt kretsar kring mig ni har faktiskt andra saker för er bla bla bla!!!!!!
Men skit samma häng på ni med!
 
Just nu tog jag exakt två likadana bilder en inställd på Auto den andre på barn.
 
Gissa vilken som är vilken.
 
 


Nä dessa är inte till lillen utan min Nalle Puh och min Mon Chi chi. Fått båda från min älskade make.
 
Mitt i mellan Enköping och sala bor Teddy och Marie med den lille.
 
 
Ni minns väl deras underbara hus?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska bli trevligt att besöka huset och de som bor där i full vinterskrud!
 
Tihi jag lyckades knåpa ihop ett inlägg alldleles skälv.
 

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Nu vill i alla fall jag läsa om barnbarnet och se bilder! Vad de andra vill läsa om vet jag inte! Herrgården är helt fantastisk, tänk vilken miljö att växa upp i!

Svar: Bara väldigt kallt inne. de eldade för fullt i kakelugnarna med ved och i en kamin med pellas. Men i hallen var det som ute och på den inglasade verandan. Tydligen stängs det som ska värma upp huset av när det blir kallare än 20 minus. Men huset är underbart vissa delar är från 1600-talet annars är huset från 1800-talet
kerstin Persson

2013-01-19 @ 13:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0