Ivanhoe som vanligt!

Nu har vi sett Estrad klart, de fyra första avsnitten var roliga sen var det tyvärr mest tråkigt och urlöjliga långtradiga sketcher. Sen har vi även sett fyra avsnitt på julkalendern från 1998 Karusellerna sover. Nu är det Ivanhoe på tv som jag slötittar på lite då och då.
 
 
Vi har ätit korv, fetaost, oliver och mackor som frukost lunch och mellanmål. Vräkt i oss godis och snask och massor av läsk. Precis som en nyårsdag ska vara. Ikväll blir det mängder av rester så det blir som en buffé bestående av klyftpotatis, skivad stekt potatis, potatissallad, fläskkotlett, pastrami, köttbullar. Vi äter direkt efter Ivanhoe. Sen ikväll blir det som vanlig Kungafamiljen som tradition på tv. Vi kolla räven Berg flyttar in PGA att det är Markoolio och vem vill inte se hur han har det hemma och höra om hans liv lite. Himla go och gullig kille med mängder av humor och glädje.

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Mannen har också tittat på Ivangoe, jag låg på soffan och sov med Donna genom hela filmen oc det var verkligen hur skönt som helst!

Svar: jag varvade mellan soffan och datorn. Men var vaken hela tiden och tittade då och då.
kerstin Persson

2013-01-01 @ 18:42:12
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0