Falskhet

Jag kom och tänka på falska människor att de finns flera sorter av dem.
Som Lill-Babs, förlåt mig men jag har känt så förr och kände det verkligen igår också. Då hon först i Aftonbladet går ut med hur dåligt hon mådde i Här har du ditt liv när hennes före detta kom in och sjöng, hur hon hängdes ut som en dålig kvinna med en massa karlar. I programmet sa hon det igen och att det kändes som de pekade ut henne som att hon låg runt hit och dit.
 
Men jag såg programmet och det visades även igår hur hon skrattade och man verkligen såg hur kul hon tycket det var. Eller det kändes så kanske man ska skiva. Varför spelade hon med, varför var hon så falsk...visade falsk glädje och skratt. Jag skulle bara rest på mig och gått där ifrån. Har känt så flera gånger med henne att leendet och glädjen hon visar inte når hennes ögon alla gånger.
Visst jag gillar henne och tycker hon är en kärleksfull och härlig människa och som verkligen bryr sig om andra, särskilt hennes barn.
 
Men jag har en känsla av att man inte riktigt vet vad man har henne, att hon inte är ärlig i det hon visar utåt känslosamt. Att hon spelar mycket. Jag har aldrig sett henne ledsen, aldrig sett att det skrivits om henne att nu är Lill-Babs ledsen och bilder på det. Igår torkade hon lite snabbt ögonen i en snutt i programmet och muttrade något om att det blev känslosamt. Första gången jag ser det. Varför spelar man glad och pigg om man inte är det och så väldigt överdrivet också.
Är det inte roligt, blir man ledsen så visa det hellre än att lägga upp en falsk glad fasad och så väldigt glad också.
Hur känner ni vad tyckte ni om Programmet igår Stjärnorna på slottet? Om ni inte såg programmet vad har ni för känsla av Lill-Babs. För kom inte att påstå att ni inte vet vem hon är?
 
Bara en liten tanke jag hade om falskhet.
 
Middagen igår Potatis med gryta gjord på kött, kantareller och champinjoner. Sture mosade och mosade sin potatis med massor av sås och svamp innan han la på köttet. Var tvungen att ta en bild när han snodde all svamp.
Jäklar svamptjuv :-)
 
 
Så här lägger man upp maten, snyggt och fint.
 
 
Skål på dig älskling
 
 
Detta fanns i glasen
 
 
Vinet var jättegott. Ett rött vi som passade utmärkt till denna gryta. Ska vi köpa fler gånger. Sture tror att det kommer att passa utmärkt till grillningen i sommar.

Kommentarer
Postat av: Marie

Ännu ett program jag inte tittar på... Men självklart vet jag vem Lill-Babs är. Har aldrig gillat henne. Av artister från samma "årgång" gillar jag Lill Lindfors. Barbro Svensson har jag alltid tyckt varit "påklistrad" och gillar inte hennes röst och/eller musik.

Svar: På klistrat leende bla. Hon är okey men musiken är väl inget för min del. Några bra låtar har hon gjort samma med Lill Lindfors.
kerstin Persson

2013-01-06 @ 11:34:21
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0