Bara fyra dagar ledigt kvar!

Men jösses så många sjuka och underliga drömmar jag har haft inatt. Yvonne såg ditt inlägg om skridsko Johan precis när jag skulle stänga av datorn så den lägenheten drömde jag om inatt och jag bodde i en liknande, alla kikade in genom fönstren och det var jättelätt att ta sig in för tjuvarna. Sen de andra drömmarna minns jag knappt. Men underliga var de iallfall. Så inte undra på att jag somnade om varje gång jag vaknade och sov ända tills kl var nästan nio. Var väl helt uttröttad av alla drömmar hit och dit.
 
 
Har inte gjort något ännu mer än att badat Azalean. Hur fasiken kan de sälja en Azalea i plastkruka?????? Det ska var keramik så den drar åt sig vattnet och blir fuktigt när man badar blomman. Tyvärr har jag ingen hemma så jag ska köpa en i helgen. Nu får den ju bada varje dag, torkar ju med en gång. Annars brukar de få bara varannan dag.
Ja ni som har eller har haft den blomman vet ju detta.
 
 
Ikväll blir det Hamburgare med bröd och pommes, har ju både lök, gurka och sallad hemma, tomat skippar vi det behövs inte.
 
I Coop bladet jag fick hem igår och det gällde från igår också hade de erbjudande på litchi plommon för 24.90 kilot, otroligt billigt då de annars kostar över 100 kr kilot. Sture åkte dit efter jobbet och blev illa bemött av personalen. Han hittade inga och bad om hjälp. Blev snäst att de ligger där borta. Han bad då personalen visa honom då han inte kunde hitta några. Personalen följde motvilligt med. Nej det finns inga sa denna när de kom fram. Men det är erbjudande  from idag i  bladet säger Sture. Ser du några eller får han tills vara av personalen. Klart jag vet att de kan ta slut men inte strax efter kl 15 samma dag. personalen skulle gått och kolalt på lagret och frågat någon som hade hand om detta. Service på skit nivå, men jag har mailat och klagat över dennes beteende och frågat om de enbart är lockpriser, kanske de inte har plommonen alls. GRRRRR!!!!!
 
 
 
Älskar ju dessa plommon!

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Ja du den lägenheten tänkte jag också på, väldigt mycket insyn där och hur skulle det kännas att sitta på den uteplatsen. Tror att den blir svårsåld!

Svar: Jag ska följa den och se vad det blir i slutpriset. uteplatsen där alla går förbi och glor på en. nej tack
kerstin Persson

2013-01-03 @ 18:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0