Året som gått? Samlare!

Jag har tänkt på en sak. Det är att så många bloggare skriver i sin blogg om året som gått och lägger ut bilder på det gångna året.
Vissa gör jättefint och har underbara texter. Men dock ändå undrar jag varför? Är det för eventuellt nya läsare eller tror man att de gamla läsarna vill läsa om allt eller behöver uppdateras?
Jag satt nyss och funderade på om jag skulle göra samma sak. Men det blev nix till slut, ni gamla läsare minns nog det mesta annars får ni gå tillbaka i arkivet. Om nya läsare tillkommet så får även de gå bakåt i arkivet.
 
En stor händelse under året var vårt bröllop en väldigt lycklig dag för oss båda. Ingen visste om något och vi hade redan bokat tid i Stadshuset Oktober 2011. Tänk jag knep ett helt år ja mer än så.
Sen vår semester som vi gjorde som turister i Stockholm med underbart väder...alla klagade på denna sommar. Men vi hade sol och varmt varje dag vi gjorde någon utflykt.
  1. Söders höjder+ Djurgårdsfärjan till Djurgården
  2. Dagkryssning till Åland genom Stockholms underbara skärgård
  3. Historiska museet och Kaknästornet
  4. Erikshjälpen loppmarknad i Spånga
  5. Norröra med en tre-timmars underbar färd genom Stockholms skärgård
Vill ni läsa mer så gå bakåt i arkivet.
 
Tänkte på det här med att samla på olika saker. de flesta vet ju att jag samlar på olika sorts dockor och har mängder av dem hemma. Jag har även hela samlingen av Tintin bilar. Samlar även på Troll, Rolf Lidberg är favoriten och så de fina Gränna trollen.Living dead dolls samlar jag också på, de är ju en sorts dockor fast döda :-) Vet ni ställen på nätet där saker jag samlar på finns att köpa eller vet ni folk som vill sälja det jag samlar på. Hör av er till mig.
Men vad samlar ni på?
 
Här är lite bilder från just samlare.
 


 
 
 
 
 
 
 
 



 

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Jag kommer göra en årsresume... Varför... Jag har inte gjrt någon innan och jag vill men framförallt för min egen skull, sen får de som vill läsa och de som inte vill låter bli. =) Gjorde bilder och kollade foton igår.

Svar: Ja det är ju upp till var och en om man vill göra en. Jag kommer inte göra det, då jag tycker det blir dubbelarbete. Allt finns i arkivet.
kerstin Persson

2013-01-02 @ 13:25:18
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0