Vaknade för tidigt!

 
Så jäklar typiskt mig att vakna halv fem när klockan ska ringa sex!!! Så nu sitter jag här ny duschat och funderar vad jag ska äta till frukost????? Är otroligt trött och det mycket p.g.a. jobbet för det är sjukdomar hela tiden. Ska inte skriva för mycket då jag har tystnadsplikt, men just nu är det väldigt jobbigt då det snålas in på vikarier och vi hela tiden ska hjälpa varandra. Just nu så känns det som om vi går på knäna, så nu är jag färdig.
 
Skönt att det är Torsdag idag och helgen snart är här. Men så mycket vila lär det ju inte bli iallfall. Stortvätt och städning på Lördag sen måste vi även hinna med storhandlingen. Söndag kommer bli en slappardag det kan jag lova. Helgen ska man ju göra kul saker och ta det lugnt, men tyvärr så finns alla dessa måsten så som dem jag skrev om över.
Vad ägnar ni helgerna åt?
 
Var ni ute igår? Det var verkligen vår, 8+ i skuggan och solen värmde ju ännu mera. Vi gick ut efter lunchen och åt mellis utomhus i solen och barnen tyckte det var jätte spännande att man kunde äta ute även vintertid inte bara sommartid. Så vårt första mellis utomhus blev den 27 Februari och vårt sista var någon gång i slutet av Oktober. Härligt våren är på väg. Tyvärr inte för i början av nästa vecka så blir det tio minus enligt väderleksrapporten igår...suck! Men vi tänker njuta av detta så länge det varar, blir nog mellis ute idag med.
 
Men vad skjuttingen ska jag ha till frukost??? Vill ha salami på mackan men det har vi inte hemma, ost och skinka vore gott men någon skinka har vi inte hemma. Får bli Prästost och paprikaost idag med då. Vad äter och dricker ni till frukost?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0