Sjuk och tänker inte åka och öppna!

Nu är jag arg på mig själv faktiskt. Självklart går A som städar på jobbet in i kassaskåpet efter telefonerna när jag inte dykt upp 6.30 Jag är alltid tidig på jobbet oftast en timme tidigare då jag alltid åker med Sture när jag öppnar. Varför ska jag åka dit och öppna p.g.a. att de enbart är vikarier fram till 7.30, de har ju jobbat sen före jul båda två. Jag vaknade nyss och hade exakt 38 i feber och värk i kroppen. Varför ska jag utsätta mig för att bli sämre nu när jag ska operera mig om en vecka och kanske utsätta andra för smitta. Vet inte om jag åkt på något mer då jag inte hade feber måndag-fredag. Eller om jag blivit sämre p.g.a. att jag gick till jobbet, men man kan ju inte vara hemma för lite hosta och jag trodde det var p.g.a. astman, även min läkare som jag rådfrågade och som sa att jag skulle öka dosen verkade ju tro det. Inte så konstigt när jag inte hade någon annan symtom och ingen feber utan det enbart var telefonrådgivning.
 
Igår låg vi i soffan hela dagen och tittade på DVD vi sov om vartannat och somnade även tidigt på kvällen. Det senaste dygnet har jag sovit mer än jag varit vaken, men det kan ju vara så när man är riktigt sjuk. Vi såg på Svenska hjärtan, Emil och Griseknoen, Tjorven och Mysak och Lotta på bråkmakargatan fram till kl åtta sen vart det vanlig tv i en timme sen sömn igen.
Ingen frukost, lunch eller middag utan vi åt rostat bröd med räkor, goda ostar, skinka och gurka och paprika, lite paj och cup cakes slank ned också. Sen mängder av dricka, har nog aldrig varit så törstig som igår. Min snälla pappa åkte och inhandlade Ipren och Alvedon då vi inte orkade ta oss ut med feber och värk i kroppen.
 
Tack pappa!
 
 
Nej nu ska jag lägga mig en stund innan jag ska försöka ringa till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Krya på dig! Förstår inte riktigt varför du är arg på dig själv?

Svar: jag är arg på mig själv att jag ens tänkte tanken att åka till jobbet och öppna. att jag aldrig tillåter mig vara sjuk, att jag stressar upp mig över jobbet istället för att ta var apå mig själv och bli frisk.
kerstin Persson

2013-02-11 @ 17:30:43
URL: http://aspieblogg.se
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Svar: Ok, då förstår jag mer hur du tänker! Men du, denna gång finns det ju ingen anledning att du är arg på dig själv. Ena hjärnhalvan oroade sig för jobbet och den andra stoppade dig och sade åt dig att lyssna på din egen kropp. =)

Svar: Jo det är väl så.
kerstin Persson

2013-02-12 @ 11:00:25
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0