Hur ska jag göra?

Vad rörigt allt är i huvudet! Imorgon är det inskrivning inför operationen jag har på Måndag och jag känner mig fortfarande dålig. Ska ringa till Sös idag och rådfråga hur jag ska göra inför imorgon, då det ska tas prover etc. Man bör nog vara fullt frisk då. Är rätt säker på att det är någon form av flunsa jag haft, ja fortfarande har eftersom jag hade feber när jag vaknade för en kvart sen. Ja 37,6 är lite feber på morgonen då man ska ha under 37. Jag brukar ha ca 36,1 när jag är frisk. Därför rörigt i skallen för jag vill ju ha denna operation gjord nu och inte vänta längre. Han ju ,med en hosta till innan den blev gjord och skjuts den upp nu så hinner jag säkert med en hosta till....suck!
 
Är rätt trött idag då jag hade supersvårt att somna igår, somnade men vaknade igen efter bar anågra minuter av alla möjliga saker, klåda i benen, ont i ryggen, törstig och en massa andra korkade saker. Tror jag somnade helt och fullt kl ett och vaknar sen kl fem. Kanske det börjar vända nu då jag har sovit bra sen febern kom, ja för bra igår sov jag ju mellan 10-1 på dagen och så har det varit sen jag blev sjuk och febrig.
 
Nej jag vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva om mera just nu. Så jag får väl återkomma lite senare om jag känner för det mera då eller vet mera om vad jag ska pränta ned till er läsare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0