Fick på alla hjärtans dag.

Jag gillar ju godsaker och detta fick jag av älsklingen efter hans läkarbesök igår:
 
På Alla hjärtans dag!
 
 
 
 
 
 
  
 
Riktigt goda var dessa hjärtan. Liknar ostbågar väldigt mycket, men inte lika kladdiga och sträva i munnen. God ostsmak och söta att bjuda på kärlekshjärtan.
 
Ja jag vet att jag är tidigt uppe men somnade innan tio igår så inte så konstigt att jag då vaknar tidigt. Hostan biter sig fast och är bara blä just nu. Visst börjar den att lossna men det är jobbigt och rivigt i halsen av allt hostande, trotts att den håller på att dra sin kos.
 
Är sur över den inställda operationen också då läkaren sa att jag inte får hosta under den då det kan gå fel. Det vill man ju inte men jag har ju väntat på denna op ett tag nu...suck.
 
Tycker allt går mot mig just nu. Sen fick Sture P-bog utan för Prisextra på Norra stationsgatan igår. Jo då han har en liten P-skiva fastklistrad eller fastsatt med en liten sugpropp i fönstret. Men på något sätt rullade han fram kl strax innan 12.00 istället för 11.00. För när vi kom tillbaka strax efter 12 så satt en P-bot på rutan och P-skivan stod på 12. På lappen stod det felaktigt på P-skivan. Vilka jäklar gnidna P-vakter, kan de inte fatta att man rullat den lite fel och låta bli att sätta en P-bot på 550 spänn på rutan. Det är ju gratis att parkera med P-skiva så varför skulle någon skita i att rulla fram rätt tid????
Så fint Sture på 1 1/2 vecka har vi kastad ca 2000 spänn i sjön. Vandrarhem för 3-4 dar eller bensin för minst 2 veckor, ja vi kunde gjort mycket annat roligt för dessa pengar.
GRRRR!!!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah - En aspiebloggare

Själv fick jag inget alls på alla hjärtans dag. Däremot gav jag mannen en bläckfisk med 10 ben som jag virkat samt ett kort jag gjoert!

2013-02-16 @ 09:52:13
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0