Data snillet Kerstin Persson

Det är väldigt många barn sjuka just nu, hög feber och hosta. Så vår avdelning hade enbart 8 barn igår. Vi gick till en park på förmiddagen och det var så skönt väder och solen sken. Man fick för första gången vår känslor. Fattades bara att fåglarna kvittrat också.
 
Jag öppnade ju igår så jag kom hem strax efter kl tre. Satte mig då med att föröka spela in min röst, men micken och hörlurarna fungerade inte!!!!!! Finns två hål framtill på min stationära dator en med en mick symbol och en med en hörlurssymbol. Blev bara argare och argare. Till slut gick jag in på PIM för att få hjälp. Men det som stod där var att ibland fanns uttaget där bak på en stationär dator. Då sa det klick! Vart sitter mina högtalares sladd? Jo där bak. Mycket riktigt två likadana hål som på framsidan och då fungerade det helt plötsligt.
 
Varför finns då dessa hål där fram?
 
 
Något större data snille som har svar på detta?
 
När allt var klart så lyssnade jag på filmen även utan lurar och med mina högtalare. Tycker att musiken var lite för hög och att min röst försvann bakom den. Men man hör vad jag säger, men tycker att musiken kunde tas bort. Men det står i uppgiften att man ska ha bakgrundsmusik. Mitt i under några bilder var musiken helt plötsligt borta där den fanns tidigare, sen kom den igen efter en liten stund. Bara bra för där berättar jag lite mer och då var det bra att bara rösten fanns med. Men varför musiken försvunnit har jag ingen aning om...under ca 5-6 bilder var den borta.
 
Men jag har med text, bakgrundsmusik och min röst. Filmen är mellan 2-5 minuter och på max 12 MB. Så att min röst är lite svag skit samma. Lyssnar du med lurar så hörs allt perfekt. Lyssnade på den nu igen och tar man ned ljudet till hälften på knappen i själva filmen så hör man utmärkt vad jag säger. Mycket stolt data snille sitter här.
Nu är det frukost som gäller och idag stänger jag.

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Många datorchassin har numera kontakterna fram också för att öka tillgängligheten för brukaren. Men det är inte alla moderkort som stödjer dubbelanslutning (fram + bak) eller endast i fronten.

Sen om man köper en butiksinstallerad dator så installeras inte alltid frontkontakterna utan det är sådant man ofta får göra själv.

Men bra att du fick det att fungera. =)

2013-02-24 @ 11:02:54
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0