vad ska jag göra?

Har varit vaken i tre timmar nu och känner att tiden bara rinner iväg. Tvätten rullar på i sina maskiner i tvättstugan, dammsugning och skurning av lägenheten är kvar och lite småplock.
Men är det verkligen så här helgerna ska se ut? Bara en massa måsten hela tiden. Jag vill göra saker, åka iväg och ha kul inte bara måsten och vara hemma. Det är jättemysigt att ligga i soffan och äta gott och se på filmer och bara slappa. Men inte varje helg kanske. Men vi har även denna helg lite saker inspelade från veckan som vi ska se. Får se om det blir idag eller imorgon.
 
Sture ska även iväg och lämna i hästarna och ge mina föräldrar ett USB minne för att lägga över bilder på mitt goa barnbarn från en CD skiva. Min cd spelare är paj i datorn så jag kan inte själv föra över bilderna från en cd.
Hur den nu kan vara paj???? har använt den en gång för att föra över bilder och Sture använde den för sina körkorts cd skivor, men nu fungerar den inte???? Mysko?
Det här med datorer är inte det enklaste i världen ibland blir jag så arg att jag bara vill kasta ut skiten genom fönstret.
 
Usch vad jag har tråkigt just nu och tiden bara rullar på som ett skenande tåg eller något liknande.
Kanske jag ska bryta tristessen och lägga mig i soffan trotts allt och glo på Skilda världar medan Sture dammsuger och skurar. Just nu lutar det åt det hållet.men när lönen dimper ned nästa gång ska jag bege mig till Skansen det har jag gett mig sjutton på. Tillsammans med Sture min älskling. Men det är dyrt med inträdet till båda Skansen och akvariet och ska man käka något så blir man ruinerad. Men vi brukar käka en stadig frukost hemma och sen bara ta någon korv och dricka på Skansen och äta på vägen hem där det är betydligt billigare och godare.
Sen vill jag till Lasse Åbergs museet i Bålsta. Sen sist men inte minst måste jag hälsa på min son, svärdotter och lilla barnbarn igen. Ska slänga iväg en förfrågan igen när vi kan våldgästa dem nästa gång.
Nu får vi se vad jag hittar på?????
 
Farmors älskling.
 
 

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Tassar förbi!

2013-04-13 @ 12:47:36
URL: http://aspieblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0