Uppe tidigt denna lördag.

Full rusch sen klockan sex här hemma. Städat hela kylskåpet och skrubbat det rent. Var enbart en burk sill som åkte i soporna. Kollat igenom frys och skafferi och skrivit en handlingslista. Diskat och slängt tidningar och tvättat spisen. Visst är jag duktig?
 
Tog två bilder på de St:Paulor som blommar mest just nu, men alla blommar.
 
 
 
Här får ni se två foton som jag tog med förskolans kamera på skräpplockardagen. Ja vår avdelnings kamera alla avdelningar har en egen.
 
 
 
Visst är Videkvistarna fina?
Mailade korten till min mejladress från min adress som jag har på jobbet.
 
Nu trodde ni gnälliga skvallerbyttor med ert trista liv att ni skulle få gnugga händerna efter att jag lagt upp kort på barnen. Ha ha ha nu fick ni en långnäsa av mig va?????
 
Ni med ert tråkiga liv som gnäller på allt och inget. Letar fel och slänger ut en besk kommentar då och då. Lilla A-M och Börje bla.
Sen ni som gnäller om att jag kränker Reinfeldt för att jag skriver vad jag tycker om hans politik och hans sätt att agera. Han är en skit och det står jag för. Han tar från de fattiga och ger till de rika, han gör klyftorna mellan folk i samhället större. Han går bakåt i tiden istället för framåt.Han borde bort och ersättas av något annat parti dock inte borgerligt.
 
Alltså ni som läser min blogg enbart för att kunna hitta något att anmärka på...långnäsa till er!!!!!
Jösses hur kom jag in på allt detta nu då? Just det långnäsan var det ja.
 
Nu ska ni få se två böcker som damp ned igår från Bokus.
 
Här kommer det lagas mat och i sommar gör vi Stockholm på Medeltiden.
 
 
 
Kolla en ny mattidning har kommit ut. Massor av goda pajer bla med lammfärs i och Cheesecake bla på skaldjur. Här ska lagas mat igen.
 
 
Sture åt och åt...suck nu ljuger jag igen.
 
 
 
Ha en bra dag nu är det frukost och DN.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0