Tisdag!

Ha ha redan Tisdag vad veckan går fort. Idag är det då jobbdag och stängning som gäller inte vad jag känner för denna dag. Har sovit men vaknat flera gånger av underliga drömmer, allt blandat i en salig röra, jobb, barn, barnbarn, man, semester, årstider...helkonstigt var allting. Det tar ju på krafterna att hela tiden vakna även om jag somnade om igen. Vill bara lägga mig och sova igen. Är väl typiskt då jag vaknat tidigt hela påsken men gått upp och känt mig pigg, men inte idag inte för nu kan jag inte lägga mig igen...suck.
 
Ärligt talat jag känner mig bakis med grus i ögonen. Nej jag kan inte vara bakis på bara läsk eller kan man? Grus i ögonen av trötthet...blä. Ögonen och näsan är mycket bättre idag eller helt bra och jag sköter min pollen medicin ordentligt. Så då är väl gruset från den dåliga sömnen jag fick inatt.
 
Måste kolla vad termometern står på idag, vill ha riktig vår nu. Vad fasiken skulle jag titta på termometern för????? Fy fan vad glad jag är -4,2 hurra!!! Nu räcker det med kyla är ju för fan April nu!!!!
 
Men jösses jag gäspar ju så att mungiporna nästan går ur led. Nej måste få något i magen och vakna till, kanske ska öppna balkongdörren och frysa mig vaken. japp vi försöker med det.
Ha en bra dag!
 
Min frukost.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0