Söndags morgon som badar i sol1

Igår så vi filmen Sune i Grekland, ganska dålig faktiskt. Särskilt skådespelarna tyvärr. Sen såg vi ett avsnitt av familjen Macahan. Den är alltid bra.
 
 
 
På kvällen då så var det hockey matchen mellan tre kronors hockeylag 94 som vann os och laget omöjligt på svenska. Vart 5-5 sen var det slit, nej jag hade hoppas på förlängning och straffar som det ska vara på riktigt. Men matchen var kul att se och fakiren var ju väldigt bra i mål vilket man inte alls hade trott.
Sen såg vi inspelningen av tonårsbossen sämsta avsnittet hittills. Sen dog jag och vaknade nu kl sju.
 
Idag är det städning på gården som gäller, vi ska fräscha upp lite ytterligare i landet. Tänka på vad vi ska göra med landet som vi satte potatis i förra året och den aldrig kom upp mer än ett par kvistar. Solen skiner men ännu är det bara knappt 5+, men det kommer att stiga under dagen. Tur att det inte regnade, så himla tråkigt att göra vårfint i regnet. Får se om vi hinner att sticka iväg och köpa lite blommor till landet och nya skor till jobbet och lite annan handling. Vi har även Arga snickaren och Fantasterna att se idag. Kniven mot strupen ser vi ikväll då det inte är ett skit på tv:n.
 
Oj det blev mycket att göra idag, gården borde vi skita i men vill träffa vissa grannar och prata lite.
Sen vill vi kolla vad vi ska göra med det gamla potatislandet som ligger rätt mörkt. Någon som har en ide? Lite morgonsol kommer fram där och så lite på eftermiddagen, men det skuggas av träd bla tallar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0