Lördag morgon.

Första gången i mitt liv får jag inte den semestern jag vill utan får flytta vecka 32 till vecka 27 istället. Men jag får 5 veckor i sträck och det är fler som fått flytta som jag. Jag tog det själv för det gällde mig eller de andra på min avdelning. Kollade upp Stures veckor och vi får två veckor ihop som vi vill. Men nästa år tar jag vecka 32 och någon av de andra får ta 27, det är redan sagt så från dem efter att jag frivilligt bytt.
Men ta in vikarier istället så alla får de veckor de vill. Det handlar om tre vikarier vecka 32 på hela huset, nu kommer de iallafall bli tvungna att ta in minst 2.
 
Sen en sista sak..facket kommer att få veta ett och annat och det känns skönt att det äntligen kommer dit för mångas räkning. Detaljer? Nope tyvärr. Kan tyvärr inte berätta vad det handlar om, men tar de oss på allvar kommer allt bli mycket bättre på arbetet.
 
Annars då? Jag slutade tidigt igår gick hem och sov över en timme sen rullade kvällen på i sakta mak. Jobbig timme det där mellan 21.30-22.25 när man väntar på resultatet i Let dance. Man bara slocknar sen.
Skrev inget igår så middags bilderna är från i Torsdags.
 
 
 
 
 
Detta var de fem första plättarna, sen hoppade jag över grädden och tog bara bär på.
Jag är så nyttig jag så det så!
 
Idag är det först tvättstugan som gäller som måsten, sen diska. Städning blir det inte idag utan först nästa helg. Fast plocka undan lite ska det göras som gamla tidningar, reklam och liknande saker.
Nu sätter jag igång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0