God morgon i grå vädret!

 
Redan Torsdag vad denna vecka rasat fram. Imorgon öppnar jag så det blir att gå hem redan kl 15. Idag slutar jag dock 16.30. Känner mig olustig det har blivit så mycket tråkiga förändringar när det gäller jobbet. Jag vill inte skriva ut för mycket även om detta egentligen inte ligger under tystnadsplikten.
 
Men en sak gäller jouren i sommar, nu har det bestämts att en från varje förskola ska jobba varje vecka under jouren, från oss saknas en vecka 30. Men vad är det här, jourveckorna har man i alla år alltid garanteras semester och kunnat boka för semester och planera sen kanske man inte kunnat få vecka 32 eller 27. Utan fått flytta bak eller fram, men aldrig att de varit så att någon måste finnas på jouren från varje hopslagen förskola. Jag vill absolut inte vara ledig tre veckor jobba en och så ledig igen. För fem veckor innan eller efter går ju inte då det är för många barn.  Sen har Sture bara två veckor och det är antingen 29 och 30 eller 30 och 31 beror på hur lönen ligger då han tar ut en vecka på varje lön. Nej det är så tråkigt och alla tycker det blivit sämre på många plan. Så därför känns det så olustigt just nu. Känns som om vi är små dockor som man flyttar runt hur som helst och även behandlar hur som helst. Tur att man trivs med arbetskamrater och barnen och det man gör tillsammans i arbetslagen.
Detta är hur jag känner det och hur jag mår inombords just nu.
 
Nej har kan jag itne sitta och häcka längre, klockan går och jag har itne ens ätit frukost eller klätt på mig.
Trist att inlägget blev så kort och det de innehöll nog vart ganska trist för er.
Men de tär lika trist för mig att ni aldrig kommenterar eller svarar på vilka ni är, hur ni hittat hit och vad ni gillar bloggen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Trist med dåliga förändringar på jobbet... man tillbringar ju så mycket tid där att det är viktigt med trivseln...

Har tagit reda på att Folkhemmet i Bromma och Ombonat i Bromma har stort sortiment av Yankee Candles så där kanske du kan sniffa lite snabbt på nån diskret doft...

Svar: Tack för tipset ska kolla upp dessa butiker
kerstin Persson

2013-04-18 @ 20:05:18
URL: http://minsmalavag.blogspot.com
Postat av: Tess

Semesterlagen ger rätt till 25 semesterdagar varav du har rätt till att få ut fyra veckors sammanhängande ledighet under perioden juni, juli, augusti. Senast två månader före semestern har du rätt att få ett definitivt besked om vilka veckor du har semester. När semestern är beviljad och utlagd kan arbetsgivaren inte dra in eller ändra den. Så det så! :)


Svar: Jo jag vet det där, undrar hur de tänkt lösa allt. knäppgökarna.
kerstin Persson

2013-04-19 @ 14:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0