Torr som fnöske!!

Jag är totalt värdelös i köket när det gäller matlagning. Eller viss matlagning kanske ska tilläggas,nämligen kött för jag översteker det alltid pga rädslan av att det ska vara blodigt...jag steker enbart kyckling och fläskkött. Gjorde schnitzel igår till middag...se så gott det ser ut.
 
 
Men, men det är torrt dock inte segt men torrt. Sture åt dock upp allt som fanns på fatet, tre stycken och jag åt en. Stackarn alltså att han har en sambo som är så usel på att tillaga kött. men han gnäller inte utan åt med god aptit och sa att värmde man upp detta i mikron så skulle det blir torrt. Torrare skulle han nog sagt. Kanske det var därför allt slank ned för att han skulle slippa få det i matlådan.
 
Sen då till den misslyckade Toscakakan där smeten man brer över var för rinnig. Kakan var den saftigaste hittills som jag gjort och smeten var bara god att vare lite kola aktigt rinnig sa Sture. Tog en pytte smakbit och höll faktiskt med Sture i det han sa. Den har alltid varit bra och god och saftig, men nu var den snäppet bättre.
Kan tillägga att Sture åt upp halva kakan igår kväll. Så baka kan jag, men steka kött är jag usel på. Sture får nog förtsättningsvis stå för den biten. Jo kassler kan jag steka utan att den blir torr :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0