Söndag igen!!!!!

Du har inte uppdaterat bloggen idag sa min mor igår kväll???? Två inlägg ligger från igår ett strax efter sju och ett strax efter nio. Så du får allt titta en gång till.
 
Igår såg vi första delen av Körslaget, ingen glänste väl men tyckte Louise Hoffsten gjorde bra ifrån sig och Bagge fast låten gick lite fort. Vad tycker ni?
Vi snaskade på detta, den tomma skålen med kineserna på låg det sega råttor i innan jag åt upp alla:


Idag ska vi slöa i soffan och käka chips och dipp och ostbollar.Ni kanske inte vet vad ostbollar är:
Här är de:

 
Vi ska titta på bla Roomservice som vi har inspelad.
Sen skulle jag vilja se Nya landgång och Pluras kök som skulle gå i repris idag...just det inatt ja ca kl 01...vem fasiken är uppe då när man ska jobba dagen efter?!
 
Vi var jätteduktiga igår, jag dammade, Sture tog tvättstugan, sen åkte vi till Sofiahemmet dit jag ska på Tisdag och kollade hur jag ska hitta dit. Tur det kartan visade så tokigt att jag skulle gått åt andra hållet. Sen åkte vi då till City gross så nu är kylen och frysen fulla igen.
 

 
   

Skafferiet är även fullt men det var det innan vi åkte och handlade förutom mera potatis.
 

 
Dammsugningen får bli idag vi hann helt enkelt inte med. Sture satte igång med en gryta när vi kom hem kl 14 där märgbenet först skulle koka ihop och göras såsen på och jag somnade. Ni ser den i kylen i två big pack.
 
Igår köpte jag även min favorit mögelost.
 

Minns ni att jag var på föreläsning i Tisdags? Då köpte jag dessa innan, verkligen nostalgi, De åt man ju i mängder som liten:

Kungen av Danmarks bröstkarameller.

Kommentarer
Postat av: Celine - Maskrosbarn med Aspergers

Gotteråttor ;-)

2012-09-10 @ 00:43:02
URL: http://phantazia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0