Onsdagen i pord!

Alla har väl hört uttrycket att det ekar tomt i kylskåpet etc!? Precis så är det med vår frys...lite kyckling och två pkt nötgrytbitar och ett baconpaket. Om man då inte enbart vill ha ärtor eller pommes till middagen. Jag skulle ta fram något till Sture ikväll eftersom jag själv bestämt mig för hemmagjorda plättar med blåbärssylt och sylten och ingredienserna har vi till min middag. Eftersom han opererade sig så handlade vi bara lite dagen efter operationen för att det inte skulle vara mängder för mig att bära upp. Nu fanns ju de snälla grannarna som hjälpte till men det visste vi ju inte innan. Usch det där lät inte bra alls som om vi verkligen skulle handlat mängder för att vi visste att de skulle hjälpa oss att bära upp. Nej sådana är vi inte alls.
Men skit samma kom till saken!!!!!! Vi måste handla!!!!!!
Skit också ännu en sak att göra i helgen då man verkligen behöver vila och bara vara så mycket som det går.
  1. Stortvätt
  2. Storstädning
  3. Storhandling
  4. Åka till stan och kolla vart jag ska på Tisdag så jag hittar dit själv.
Bara bita i det sura äpplet och köra på.
 
Var på föreläsning igår, lite seg i början men när den kom igång så var föreläsaren väldigt rolig och hade mängder av bra tips och idéer. Handlade om sagoläsning. Ibland kan ju föreläsarna och själva föreläsningen vara urtrist och inte ge något alls, men den här gav massor+en massa skratt bland oss pedagoger.
 
Hemma sen så blev det  Halv åtta hos mig och Playa del sol och. Tyckte maten i Måndags var mycket bättre för han igår hade både torr fisk och rinnande pepparrotskräm. Den äldre dammen hade två rätter igår som inte föll henne i smaken ändå gav hon 7 poäng men i Måndags gav hon bara 6.
Ska genast dra ut recepten för i Måndags så hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0