Nytt projekt på gång!

Vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva om just nu. Ska man bara knappa på tangenterna och låta bokstäverna flöda om allt och inget eller ska man låta bli tills man har något vettigt att skriva om?
Ja inte vet jag, vet ni?
 
Imorse plockade jag undan i videorummet, tog ned foton och speglar och flyttade blomsterbordet. Där har jag tänkt ställa två av de gråa hyllorna som står på var sin vägg just nu. Men när jag mäter igen upptäcker jag att vägguttaget och valvet sticker ut så nu får de omöjligt plats bredvid varandra. Så det blir att ställa de på var sin sida om dörren istället. Alltså vrida den som står vid fönstret för där ska ett blomsterbord stå bredvid det andra som redan står där.
Ska försöka visa hur jag menar.
 
Här är väggen där jag hade tänkt ställa dem:
 
 
Här står de nu
Här......
 
  ...och här
 
Så nu vrider vi den som står bredvid fönstret så den har ryggen mot väggen där ängelplancherna hänger och den andra får då stå på andra sidan av dörren
 
Är ni med? Det tomma bordet ska stå bredvid det med blommor på och får de inte plats på längden får det stå med kortsidan mot väggen.
Ja rummet ser stökigt ut nu men när allt är klart så blir det bra. Ska fixa lite med tavlor och foton också alltså flytta om dem. En trevlig granne ska hjälpa Sture med nästa projekt...det som finns i kartongerna.
 
Men självklart så finns det en anledning till att vi möblerar om detta rum. Vi gör ju inte det enbart för skojs skull. Bad trodde ni egentligen?
 
Ni undrar vilken anledning? Ni undrar vad som finns i kartongerna?
Hemlis tills allt är klart.
Bilder kommer senare idag jag lovar.
Nu ska jag vräka i mig mängder av rostade mackor med marmelad och dricka iskall c9la till. Hur nyttigt som helst :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0