Lördags morgon!


 
Mysteriet med telefonen. Nej då min mor har aldrig svarat i telefonen????? Händelsen jag skrev om igår fortsätter. Men en karl hade ringt 5 gånger hem till dem och påstod att han ringde rätt. Klart man blir trött på det. Mor sa åt honom att ringa sitt bolag för att se vad felet låg. Efter en stund ringer han igen och svamlar om att när han tryckte första siffran blev det 8 istället för nr 3 som han valt. Mysko?!
 
 
Jag ringde hela kvällen igår med men inget svar, till slut ringde jag fars mobil och han ringde upp efter en stund. Då uppdagas det att det inte kommer fram någon signal till någon av deras tre telefoner när någon ringer. Två trådlösa och en fast har de. Någon som vet vad som kan ha hänt? Har han gjort något med deras telefon, kopplat den till sin och nu sitter och ringer utomlands för miljoner kronor?????
Nu vill jag att alla läsare tänker till och skriver det i kommentarsfältet.
 
Igår var vi inne på förskolan för det blåste kallt och regnade hela tiden. Barnen var jätteglada att få vara inne och göra en massa skoj saker. Vi delade in dem i fyra mindre grupper som fick ha rörelselek på torget, bygglek, ritning och pyssel till vårt skogstema. Blev massor av fina skogsaker till vårt tema gjorda och många fina målningar att sätta upp. Sen knäppte vi på den stora digitalramen så att barnen fick se vad de gjort under förmiddagen. Spännande att få se vad kamraterna gjort i de olika rummen eller som det egentligen heter gjort i de olika stationerna.
Eftermiddagen var det fri lek.
 
På kvällen åt vi en god middag...räkmackor... sen såg vi på Postkodslotteriet och Fångarna på fortet. Vi spelade även kort och käkade snacks.
 
 
 

 
Hittade några väldigt tänkvärda ord på Facebook:
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0