Förkyld och trött!

Vaknade och var sämre idag. Igår eftermiddag började jag nysa och hosta. Hade hela dagen känt mig lite hängig och trött. Igår kväll låg jag mest framför tv:n och drack läsk och somnade jättefort efter X-Factor. Imorse vaknade jag kl fyra första gången och hade småfeber, frös och näsan rann. Är livrädd för att jag ska drabbas av det jag gjorde i vintras då jag var risig i tre månader och fick två antibiotika kurer. Misskötte mig och gick till jobbet trots att läkaren sagt  åt mig att vara hemma.
 
Känner mig som en skit då vi har handledning idag och en på min avdelning gått risig sen förra veckan. Försöker säga till mig att man inte går och jobbar med feber och en hosta som låter illa och en rinnande näsa. Men tyvärr så hjälper det inte mycket, jag bara inte vill lyssna till den rösten.
Nä nu jäklar...ingen tackar mig för att jag går till jobbet idag, Jag får inte högre lön eller bättre schema etc.
Kerstin lyssna nu på din inre röst:DU HAR GJORT RÄTT VAL!!!
Så där nu känns det bättre...NOT!
 
Nu en fråga till min mor: Funkar inte telefonen hos er? Försökte ringa igår fram tills dess kl var kvart i sju men inget svar. Så nu får du höra av dig när telefonen fungerar eller via mobil eller fars telefon(eller den kanske han nu sagt upp). Jag kan inte ringa och ringa och inte få något svar så när du har tid och lust och kan så hör av dig via telefon eller mail eller kommentar i bloggen. PUNKT!
 
Nu ska jag ta en kopp Ingefärsdryck som jag fick av en arbetskamrat i vintras...hon kommer från Thailand och drycken var köpt där.
Sen ska jag inte soffläge och DVD och en varm vetekudde då jag känner mig frusen.
 
Så här ser det ut när jag bloggar.
 

Intressant va? Nja kanske inte men ville ha en bild, men kände mig för seg för att gå runt och hitta något att knäppa på.
 
Sen hittade jag denna på Facebook men har inte lagt ut den pga texten inte syns helt och fult i kanterna.
Här är han vår kära Reinfeldt...ingen kränkning utan en bild med text som jag håller med om. Gillade den på Facebook!
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

SV: Du får publicera den om du skriver var du snott den från för det är jag själv som skrivit det efter att ha blivit trött på en make som tittar på soffan, inte lyfter på något och bara säger "nej, det jag letar efter ligger inte här!" igår kväll... *muttrar* Hade han ens brytt sig om att peta 2 mm på min laptop hade det han letade efter hoppat fram, på honom, skrikit i högan sky HÄR ÄR JAG!!!!, men nej, det var lättare att störa mig när jag strök och få mig att gå dit, peta på laptopen, ta fram det han ville ha och ge honom det.

De kan vara GANSKA tröttsamma ibland! ;)

Krya på dig!

2012-09-18 @ 09:35:54
URL: http://minsmalavag.blogspot.com
Postat av: Mamma

Nu funkar telefonen igen. Men - jag har ju mobil om du inte kommer fram!

Svar: Jo men har uselt med pengar på mitt kort så vi skulle bara kunna prata i några sekunder.
kerstin olsson

2012-09-18 @ 14:17:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0