Söndag!

Potatisen sattes igår och ogräs rensades en del. Jag låg supertrött i soffan i tre timmar. Sture fixade allt i landet mellan 13-16 då jag inte orkade någonting. Slö, nej inte alls men jättetrött efter att ha vaknat redan kl 04.
Vi åkte även till Vällingby och handlade bla lite till middagen champinjoner och färsk sparris.
Vilken middag, så himla god.

Fläskkotlett+ karré kryddad med flingsalt smaksatt med rökt Hickory. Googlat har jag och det är ett amerikanskt valnötsträd Hickory.

Läs mer hur man får fram den rökiga smaken HÄR


Hickory!



Middagen Kotlett kryddad med flingsalt smaksatt med rökt Hickory, färska stekta champinjoner och sparris som tillbehör och kokt potatis.



Till det drack vi var sitt glas supergott rödvin.



Här är flingsaltet med smak av rökt Hickory



Har även okryddat flingsalt, flingsalt med smak av chili och flingsalt med smak av vitlök. Gillar smaken på flingsalt och det är det vi kommer att handla numera.

Jag hittade min favorit blomma Gullviva på vår gård.





Lite tulpaner





Löjnatshjärta



Kollar man på blommorna så förstår man ganska snabbt varför busken fått detta namn.



Sture gräver i potatislandet och gör fåror.



Hur jag mår? Hostar mycket på natten och får upp en massa grönt slem, känner mig trött och hängig, ögonen är svullna av all äcklig pollen och det piper i bröstet. Är ganska säker på att jag har förkylningsastma och ska testa mig den 30 maj om jag har astma och vilken form det är. Tycker inte Brickanylen hjälper fullt ut när jag tar den, men den hjälper så vi får se om jag kan få någon starkare medicin om det visar sig att det är astma.
Nu ska jag äta frukost för jag är jätte hungrig.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0