Vi kan föra en diskustion!!!!!

Efter all hostmedicin man proppat i sig så lossnade hostan inatt lite granna. Har idag och imorgon att kurera mig på sen ska jag jobba på Fredag om jag så ska släpa mig dit. Vaknade genom blöt inatt efter att ha tagit en Ipren innan jag gick och la mig, man svettas väl ut sjukdomen för feber hade jag inte innan den tabletten. Så idag ska jag ta en dusch för att få bort all ytlig sjukdom. Sen vill jag aldrig mera få hosta när jag är sjuk, skräcken att det ska bli som de där tre månaderna från 15 December 2011-18 Mars 2012 lever i mig som bara den. Har aldrig vart sjuk så länge av en förkylning och aldrig varit så dålig av en förkylning.

Nå väl nu till annat. jag har svårt för Camilla Läckbergs böcker. Hon hoppar mellan då tid och nu tid hela tiden och hela tiden poppar det upp nya namn som man inte har en aning om vilka det är. Sen när hon vänder tillbaka till en tid så kommer namnen igen, men oj vilka var dessa då. Böckerna är otroligt spännande och gripande men alldeles för röriga för min smak och alldeles för mycket hoppande hit och dit. Blir ingen riktigt sammanhållning då. Ska ta och läsa ut denna och försöka med hennes bok nummer två, nummer ett Isprinsessan läste jag ju aldrig klart av samma anledning som denna.




Vad säger ni om denna författarinnan? Snälla av flera 100 läsare så måste det finnas någon som läst hennes böcker. Var inte fega nu vi diskuterar detta i kommentarsfältet. Det vore väl trevligt? Skriv även vilken som är eran favorit av hennes böcker och vilken som ni ansåg var sämst. Vore jätte trevligt att få veta om det bara är jag som är trög i huvudet eller om det finns fler som tycker som jag.
Nu öppnar vi diskustion om Camilla Läckberg i kommentarsfältet.



1. Isprinsessan
2. Predikanten
3 Stenhuggaren
4. Olycksfågeln
5. Tyskungen
6. Sjöjungfrun
7. Fyrvaktaren
8. Änglamakerska


Middagen igår bestod av potatis, köttfärslimpa, sås och lingonsylt. Allt utom potatisen och lingonsylten var hemmagjort.
Ser gott ut va:




Kommentarer
Postat av: Marie

Aldrig läst någon av hennes böcker så jag kan inte uttala mig... de lockar mig inte faktiskt.

2012-05-16 @ 10:04:00
URL: http://minsmalavag.blogspot.com
Postat av: kerstin

Har aldrig lockat mig heller. Men bla arbetskamrater lovordar hennes böcker så jag gjorde ett försök. Älskar ju att läsa men hennes böcker är itne riktigt min stil.

2012-05-16 @ 10:56:11
URL: http://hillsmother.blogg.se/hillsmother
Postat av: Thess

Har läst allihopa, tycker att Tyskungen var bland de bättre.

2012-05-16 @ 11:33:14
Postat av: kerstin

Thess vad gillar du hennes sätt att skriva på då? Gillar du hennes böcker? Intressant att få höra hur andra tycker att hon skriver, gilalr du hoppandet mellan då och nutid?

2012-05-16 @ 12:04:36
URL: http://hillsmother.blogg.se/hillsmother
Postat av: Maria

Hennes böcker är lättlästa men inget man kommer ihåg. Vill du läsa ngt bra så pröva Jo Nesbö.

2012-05-16 @ 23:55:48
Postat av: Thess

Gillar hennes böcker då de är lättlästa. Ibland vill jag bara läsa utan att behöva tänka alldeles för mycket. :) Avkoppling tror jag det kallas. Att de pendlar mellan då och nutid tycker jag inte spelar någon roll, känmns som man får två böcker i en!

2012-05-18 @ 09:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0