Torsdag!




Jösses så dagarna går. Det är redan Torsdag idag.
Vilket väder det var igår då...regn hela eftermiddagen och kvällen. men positivt var att vi slapp att vattna rabatten igår som vi skulle ha gjort, nu kom vattnet från himlen istället.
Men idag ska det bli sol och sämre på eftermiddagen, kanske regn. Hoppas inte så man kan vara ute med barnen. De vill ju ut och cykla, spela boll och springa runt.

Är supersur vår dvd spelare har gått sönder. Det går att de ett eller två avsnitt sen blir det en massa fyrkanter som lägger sig över bilden tills sista avsnittet nummer fyra då går det att se igen. Ungefär som att halva filmen är borta. Såg tomten är far till alla barnen igår och i mitten av filmen försvann allt. Sture säger att det är läsaren, antingen laga dvd för dyra pengar eller köpa en ny till praktiskt taget samma kostnad. Suck vår andra spelare nu, håller de inte alls nu för tiden?
Usch så irriterad jag blir över detta. Vi har en dvd i sovrummet som vi ska flytta in men då har vi två eftersom den i vardagsrummet innehåller en vhs också då vi spelar in ganska ofta.

Nej vi har ingen inspelningsbar digitalbox, kostar ca 1000 spänn och så sällan som program krockar idag så behöver vi den inte. vad vi spelar in är våra bästa år varje dag, sen ser vi även filmer på vhs.
Nu får det bli dubbelt ett tag.
Nu är det en ny dvd/vhs spelare som gäller.


Ni får ha en jättebra dag för nu ska jag äta och sen åka iväg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0