Lördag och redan uppe sen en timme!

Bli medlem i Buzzador ni också, jag är det. Kolla här:



Grattis - du har blivit uttagen att buzza Santa Maria Tex Mex Tapas!
Vi är väldigt glada över att ha dig ombord i den här kampanjen för Santa Marias nya Tex Mex Tapas-serie! Om du är lika entusiastisk som vi - låt dina vänner få veta det!

Berätta på Facebook att du kommit med i kampanjen och att du nu skall testa inte mindre än sex produkter av den nya tapasserien. Att dela med dig av dina tankar är det som Buzzador handlar om!


Deras sida

Veckan är nu slut och två dagars ledighet väntar.
Nu åkte Anders Timell också var är det för skit. Sluta sympati rösta på Camilla Henemark hon kan ju inte alls dansa och det är en tävling i dans inte en tycka synd om tävling!
Visserligen såg jag inte detta avsnitt, men Anders har varit bättre i de avsnitt jag sett både enligt mig och juryn. Gamla Army och lovers diggare som röstar och de som tycker så synd om henne. Ingen röstar på henne för dansens skull, trist men sant. För tyvärr kan hon inte alls dansa. Men jag tycker hon är modig som ställer upp och verkligen försöker. men det kan man inte ge henne röster för.
Nog.

Usch denna pollen är verkligen jobbig, det kliar i halsen, ögonen och man nyser. Trotts både ögondroppar och nässpray.

Sen vart tog den sköna våren vägen? Skulle velat ta en promenad men i detta skit väder vill man inte gå ut, grått och kallt...suck!
Nej ska äta lite och läsa DN, men jag kommer tillbaka.
Ska nämligen baka en äppelsockerkaka idag.



Kommentarer
Postat av: Marie

De där produkterna fick jag också prova via Buzzador, fast det var nog i höstas. Det var inget som föll mig i smaken tyvärr, men då vet man ju det... Just nu testar jag Vanish tvättmedel och fläckborttagningsmedel, så tvättmaskinen får jobba för fullt för att testa allt ;)

2012-05-05 @ 18:49:44
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0