Ingen bilåkning idag!

Tänkte försöka hitta på något skojsigt idag. Åka iväg någonstans och ta en promenad vid någon trevlig sjö med promenadstråk. Ja jag vet att vi har ett jättefint promenadsstråk här från Blackeberg till Hässelby, men gått det så många gånger. Vill se något nytt ta lite fina bilder etc.

Men icke sa nicke för Sture kan inte köra idag. Kan och kan det kan han väl men får inte. Han är otroligt noga med det där när han druckit öl kvällen innan. En till två småöl okey men fler så är det totalt nej för hans del. Eller om han känner sig trött och seg så vill han inte heller köra. Vet att detta egentligen är den naturligaste sak i världen för vissa, men långt ifrån alla tänker så här. Vissa är ännu mer noga och kör inte alls även om de enbart tagit en liten öl eller ett glas dagen innan mendan andra sätter sig redan på morgonen bakom ratten trots att det blev över fem öl och man slutade dricka efter 24.00.

Nu blir det ingen bilåkning idag så är det bara och tjurar jag så får jag fasiken ta körkort själv och inte ta något glas vin dagen innan jag vill ge mig ut på en tur.
Men blev iallfall lite besviken då jag planerat saker som totalt går i stöpet. Blä usch jag är verkligen besviken. kanske blir en tripp ned till Blackebergs sjukhus och Snuskungens slött iallfall, får se hur och vad jag känner för senare.


Fortsättning följer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0