Förkyld?

Jävla skit också. Helvetes jävla skiiit! Är snuvig och har ont i halsen, det började lite igår kväll men nu har det brutit ut. Flera på jobbet har varit risiga och nu har jag då blivit smittad. Har ingen feber och känner mig inte dålig i kroppen mer än att jag nyser och halsen gör ont. Men med en Ipren så känner jag med helt okey förutom en rinnande näsa. Kan inte vara borta då redan en på vår avdelning är borta och på Fredagen klämdagen så är vi bara två, visserligen få barn men en sådan dag lägger man sig inte sjuk då det beviljats semester för andra.
Blir det inte värre en så här så kan jag ju jobba. Men tänker på hur det blev förra gången då jag gick och jobbade med lunginflammation efter tre dagar med antibiotika och en röst som inte bar.
vad hände då jo sjuk i tre månader, två kurer antibiotika och tre veckors tystnad och sjukskrivning på slutet.

Men det är varmt och det är vår ute snart sommar och senast var det ju vinter då jag var så sjuk länge.

Nej ska äta en nyttig och stadig frukost och sen proppa i mig c.vitaminer, det kan ske ett under. Eller vad tror ni?

Igår såg vi smartare än en 5-klassare frågorna är verkligen svåra. Kunde många men var inte säker på den som sista tävlande åkte ut på med 0 kr i bagaget.
Innan såg vi postkodsmiljonären och efter Sing along! Äntligen så var Markoolio tillbaka. Han är så himla festlig, vi har saknat honom de två sista gångerna.



Frukost time!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0