Tråkigt!

Svar på kommentar.
Marie intressant att läsa om vad du tycker om familjerna i familjen annorlunda. Men Wallqvist från Karlstad tycker jag är okey, hur förknippar du dem med tattare...nyfiken?
Mirkas familj är klar favorit, men saknar familjen från älvdalen, de som hade en gammal buss som de gjort om. De var en mysig familj med en massa värme och kärlek. Tina och Jörgen heter de och har separerat såg jag i Tinas blogg precis. Förra veckan flyttade hon till en lägenhet. De som verkade så kära och verkade så stabila i sin relation.
Här



Ja tänk hur det kan gå?

Har ätit frukost och somnade om ett par timmar. Tycker inte jag gör annat än att äta, se på tv och sova så himla tråkigt. När Sture kommer hem går han och lägger sig ett par timmar sen är det middag och tv och sen sova igen. Låter som en gnällig kärring.

Rösten är lite bättre har jag hört när jag öppnar munnen ibland, mer ofta än i början, men hostan finns kvar och jag känner mig otroligt trött hela tiden i kroppen. Fattar inte varför läkaren inte sjukskrev mig hela denna vecka, varför jobba bara på fredag? Dumt att jag inte frågade redan där när han sa och jobba först nästa fredag.
Hade ju haft tre dagar till att kurera mig på. Men han kanske ville att jag skulle få en lugn start...med en dags arbete.
Nej ska ta alla vitaminer nu för det glömde jag göra efter frukosten dumt nog, sen ska jag diska.
Glöm inte frågestunden.

HÄR

Kommentarer
Postat av: Marie

Åsikten om fam Wallqvist är rent personligt baserad - är ju från Karlstad själv... Sen hennes gnäll om att hon måste åka buss i flera timmar varje dag för att lämna barnen på en privatskola... det hade hon lätt sluppit genom att ta promenadvägen från deras bostad till skolan - ca 15 min dit och 15 min hem. Bekväma (läs lata), högljudda, jobbiga personer som inte vet hur man gör rätt för sig. min åsikt



Tina och Jörgen gillade jag också och i första omgången var det med en familj som hade fått trillingar där allt var väldigt strukturerat och välordnat - det gillade jag också. Har lite svårt för, vad jag uppfattar som, ouppfostrade barn som är respektlösa och inte lyssnar.

2012-03-06 @ 12:19:12
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0