Måndag morgon!

Nej det där nya programmet igår Miljonjakten gav vi upp efter 30 minuter. Så himla tråkigt. Gissa % hela tiden. Vi såg istället på Kontoret som bara är skit det också och la oss direkt efteråt. jag vaknade några gånger inatt men somnade om direkt men var vaken mellan 3.15-ca kl 5. Sen sov jag tills nu. Ska diska snart och äta frukost sen ska jag ta en dusch med lite peeling innan.

Jo det stämmer att bokhyllan står i vid dörröppningen så den blir mindre (svar på en kommentar), men inga problem att komma in där inte. Men dit går man för att vattna blommor, damma/dammsuga, lägga in tvätt i tvättpåsen, hämta någon kokbok eller annan bok, hämta något scrapbooking. Så det är inget rum man springer i flera gånger/dag.
Kolla så här ser det ut:

Båtrummet sonens gamla rum



Jag vet att det är en massa bilar+dockor i rummet så frågan kommer säkert varför namnet båtrummet. Men kolla en gång till så ser ni de blå väggarna (vatten) alla båt relaterade saker, fiskegubbar, fiskestugor, båttavlor, glaskulor med fiskenät och foton med vatten på mm mm. Sture säger palmrummet...undrar varför :-).

Kan vara lite damm på sakerna men senast vi dammade var förra Lördagen. Orkade inte i helgen. Men har fyra dagar på mig innan jag börjar att jobba.

Nu blir det frukost!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0