Söndags morgon!

Har ni någonsin drömt något som sedan följt efter er i vaket tillstånd? Jag har gjort det förr och så även inatt. Det kändes i hela kroppen när jag vakande. Så mycket att jag inte kunde somna om. Det slet och drog i mig och tårarna var inte långt borta.
Försökte skaka av mig drömmen men den satt envist fast, som superlim. Nu sitter jag här och hoppas att allt försvinner snart för det var ju bara en dröm. Men just nu känns det inte alls så. Fy farao!!!!!

Såg ni andra chansen igår då???? Vilket skit, självklart skulle Dynasty gått vidare, Torsten Flink var bra, jag har inte hört den innan då jag inte såg delfinal ett. Jag lyssnade bara på de två bidrag som gick till final på nätet dagen efter.
Men Tops Cats var inte bra, gillar sådan musik men denna låt var ingen bra och sådant kommer aldrig vinna i själva Eurovision contest.
Ska Torsten vinna Eurovision contest så måste han sjunga på engelska annars kommer han inte långt.

Sing a long var lika usel som förra gånger så den ska jag inte se mera. Ta tillbaka den som den var förr...nu är det bara skit!!!!

Undrar vad vi ska göra idag då? Köpa en Billy bokhylla ska vi antagligen. Bilen har ordnat sig, Sture åker med en från gården och de ska till Bauhaus först för att inhandla en bordsskiva till bordet som de håller på att fixa i källarlokalen.
Nej jag ska inte med till Ikea idag för de ska bara rusa in på lagret sen ut igen. Så denna dag blir väl enbart till att ordna med böckerna i hyllan.
Se något på dvd ska väl hinna smed också. Baka blir det inget av idag. Har så mycket nu som jag fryst in utom Toscan och cupcaksen som ska ätas av idag. Sture får ingen frukost eller lunch utan enbart bakade godsaker :-) Nej skojade bara!

Snart ska jag äta frukost och till efterrätt blir det en sådan här godsak:



Middagen igår var supergod, mört och saftigt kött med pommes.



Min älskling




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0