Torsdag!

Nej nu jäklar. Det heter Sveriges mästerkock inte Sveriges konditorkock. Hur fasiken kan man ha som sista tävlan när de tävlar om en finalplats att baka Macarones???

Sen älskar Josefin att göra efterrätter,baka och är bra på det , men Urban är urusel på det och gillar det inte. Tävlar man så ska det vara på lika villkor. Han var redan utslagen innan de började att baka.

Jag tycker de skulle tagit en matsituation då de misslyckats bägge två...alltså de skulle fått göra om det och försöka få till det denna gång. Men bakning var Josefins nisch så jag tycker hon fick en stor fördel här.
Just när det gäller tävling om finalplats så ska de få tävla på lika villkor
.

Ser man till helheten av vad Sigrid, Josefin och Urban gjort så skulle inte Sigrid stå där i final.

Jag har ju länge velat ha ut både Sigrid och Josefin tycker ingen är värdig vinnare. Men måste jag ta någon så inte tar jag Josefin gnällfia iallafall.

Sist om detta att baka Macarones är svårt, Josefin hade aldrig vågat sig på det och inte jag heller. Jag har denna hemma men ändå har jag aldrig gjort dessa små kakor:



Självklart ska en kock kunna göra allt, men en kock bakar inte det gör en konditor. Att göra efterrätter ska de kunna men hade det varit det igår så hade Josefin fått fördel. Nej de skulle tagit något så det vart lika svårt för bägge två.

Förra året kom min favorit tvåa i år etta. Nej trist det här.
Nu är det frukost!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0