Slappat idag!

Har inte gjort något speciellt idag. Fortsatt att titta på Snoken och även sett Våra bästa år.
Riktig slappar dag. Gjort i ordning en kastrull med potatis som står på spisen. Det blir köttfärslimpa, sås och potatis+lingonsylt idag till middag. Kokar alltid redigt med potatis så kan man steka det som blir över dagen efter.

Känner för och imorgon och en massa runda fina goa till. Jag älskarärtor och Sture avskyr dom, men vi har andra frysta grönsaker hemma som han kan få istället. Tyvärr har vi inga färska hemma för tillfället. Vi är nog inga grönsaksmänniskor någon av oss.


Måste fråga en sak vad tycker ni om denna lägenhet? Säljes på Östermalm för 3,7 millar. Tycker det är alldeles för vitt, sen vardagsrum och kök i samma rum, tänk vad fettiga möblerna ska bli. vad tycker ni????
HÄR


Kommentarer
Postat av: Marie

Älskar riktiga trägolv och kakelugn, men hade antingen valt att ha möbler med lite färg eller lite gammaldags tapeter i antingen lite grå/vita eller annan tidstypisk tapet. Glasbetong gillar jag inte och är inte heltänd på öppen planlösning heller, men skulle väl kunna tänka mig det om det var rätt bostad i alla andra avseenden, fast några 3,7 miljoner för att bo i huvudstaden är fullkommligt ointressant för mig!

2012-03-05 @ 20:21:28
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0