FREDAG!

Svar på kommentar: Ser ogräddat ut? Är nog ljuset som spökar där bilderna är tagna. Blev för mörkt utan blixt men för ljust med. De lät fint och ihåligt när jag vände på brödet och knackade+att de har en ljusbrun fin färg. Men de är ljusare på fotona. Hade jag haft de längre i ugnen hade det blivit bränt och torrt. Brödet och muffinsens var saftiga och jättegoda.
Så ljuset på mina bilder är inte alltid det rätta, bara så ni vet.

Är uppe med tuppen idag också, men sovit bra inatt, sen kan jag ju lägga mig när jag vill. Har en deg på jäsning :-). Kardemummabullar!
Jag älskar släta kardemummabullar, detta är inte till gubben min enbart utan mera till mig faktiskt. han smaskade i sig Muffins, Toscakaka och glass igår så att det sprutade ur öronen.

Böjar redan bli trött på att vara tyst. Behöver ringa min far för att fråga om vi kan låna bilen till Ikea i helgen för att köpa en bokhylla till båtrummet. Jo jag vet att vi har en egen bil, men min far har en herrgårdsvagn, hyllan går inte in i vår lilla bil.
Skulle vilja ringa min mor, har inte gjort det sen i helgen men det går inte. Vill inte sabba rösten helt. För fasiken hur klarar sig stumma personer? Jo jag vet om de alltid varit det så vet de ju inte om annat. men om man förlorar rösten. Måste vara fruktansvärt och jag som gnäller om en vecka!!!!

Nej nu har degen jäst färdigt, bilder kommer sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0