Video trassel!

Har legat i sängen hela dagen och kollat på dvd inne i sovrummet. Den fungerar iallafall. Men min far och Sture har idag varit iväg och köpt en kombination vhs/dvd spelare.
Men Sture snackar något om kopplingar där bak, att det bara finns en på denna spelare och två på den gamla. Han menar att den måste ju kopplas till boxen för att spela in från tv sen även till tv:n. vet inte om jag hajar vad han menar eller om det är så att jag hajar egentligen. Vi får se hur det går. Bara jag kan se på DVD och spela in Våra bästa år och se en senare på kvällen.


Jösses så allt ska krångla. Hur fasiken skulle jag kunna få en spelare inkopplad när jag inte kan ett skit. Vem hjälper alla som inte kan? Syftar inte enbart på kvinnor för det finns ju killar som är totalt otekniska.
Ja menar just nu mumlar Sture: vart är den då, så gör vi,jaha den är inkopplad där, så ska den in här och den ut här osv. Stört omöjligt att fatta vad han håller på med.

Men kolla vilken röra:



Tror jag byter rum snart för om det inte fungerar så börjar han svära snart. Nu byter jag rum...hjälp en koppling saknas som han inte visste att han behövde.
Nu drar jag bye bye!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0