Torsdag!

Tänk va polisen var hemma hos oss i Tisdags! Vi hade varit nere på gården och tagit upp lite rädisor och annat och satt nu och spelade kort med en kompis vid köksbordet.
Det plingar på dörren ca kvart i åtta och jag hör någon säga efter att Sture öppnat: är det lugnt här, får vi titta lite. De gick runt i hallen och böjde sig inåt de andra rummet och kikade. De berättade att någon ringt och sagt att någon skrek efter ambulans. De frågade om vi hört något eller om vår gård brukar vara stökig. de fick svaret nej på både frågorna. Sen bad de om ursäkt för att de stört och gick.
Nyfiken som jag är kikade jag ut genom fönstret och såg två poliser till komma ut ur en annan port, de pekade och började prata med varandra. Men vad som hänt eller inte hänt fick vi aldrig veta.

Jag gissar på att någon satt och skrek till någon av alla de fotbollsmatcher som skräpar i tv just nu!

Jag var hos läkaren igår och han säger att det inte ser ut som astma men proverna visar att jag hade svårt för att dra in luft och hade en konstig teknik. Han kommer sända en remiss till Sofiahemmet där det finns en bra läkare som är expert på lungorna. Röntgen av lunorna jag gjorde när jag var så sjuk i vintras visade på fina och friska lungor.
Men det kan vara sviter efter sjukdomen. Ska fortsätta med Bricanylen då jag har samma symtom som de med astma att det blir tungt att andas vid visa väder och vid hög pollenhalt. Den hjälper ju, men trotts det såg inte kurvorna ut som astma.
Så vi får se vad som händer när jag väl får komma till Sofia.

Idag har jag då tid hos gynekologen kl 09 så jag tror jag är på jobbet vid tio så det får bli komp en timme idag.
Ska bla ta upp min rikliga mens och mensvärken jag fått tillbaka efter att den varit borta sen jag födde första barnet Teddy 1985. Sen är det cellprov som vanligt, usch inget kul att gå dit heller. men jag har valt en bra kvinnlig läkare skulle aldrig vilja ha en manlig. Förstår faktiskt inte att man vill bli gynekolog som man??????

Eller att man frivilligt som kvi9nna går till en manlig. vad säger ni läsare, har ni en manlig eller kvinnlig gynekolog? Skulle ni känna er bekväm med en manlig. Eller förstår ni varför man blir eller vill bli gynekolog när man är man?

Nu ska jag äta frukost och stöka runt lite här hemma, sen bär det iväg till Vällingby.
Sen stänger jag idag...suck!!!!!

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag har haft både kvinnliga och manliga gynekologer och har inga problem med de manliga. Ser dem som professionella i sin yrkesroll och läkare kan man ju vara oavsett om man är kvinna eller man, så för mig spelar det ingen roll - har svårt att tro att de i sin yrkesroll ser det som något "sexuellt" och därför känner jag mig inte obekväm i situationen heller. Men visst kan jag köpa att andra gör det och hellre väljer en kvinnlig om man är kvinna...

2012-06-14 @ 11:30:54
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0